Feestzaal

Feestzaal @Cabasse, de meest authentieke & gezellige feest- en trouwlocatie van de Kempen!


Heb jij binnenkort een feest op de planning staan en ben je nog op zoek naar een geschikte feestzaal? Of heb je pas de grote vraag gekregen van je geliefde & zoek je een gezellige trouwlocatie? Heb je, simpelweg, iets te vieren of wil je gewoon een gezellig samenzijn met vrienden & familie?

CELEBRATE LIFE

@Cabasse is een intieme feestzaal onder de Retiese kerktoren die de oplossing biedt voor jouw feest op maat. Met een echte dansvloer, een gezellige lounge op de eerste verdieping, een lekkere cocktailbar, een verkoelend terras onder de perenbomen en jaren ervaring als cateraar, zijn de mogelijkheden om van jouw feest je droomfeest te maken, onbeperkt bij @Cabasse!

Wat mag je verwachten van @Cabasse?


  • Gezellige & authentieke setting.
  • Onbezorgd feesten, wij zorgen namelijk voor alles.
  • Uitgebreide keuze in cateringopties(*) gaande van streetfood, show-cooking, barbecue, ofyr, traditionele buffetten tot walking dinner.
  • Betaalbaar feesten zonder financiële verrassingen. (eten, drinken, bediening, energie, water, opkuis: alles is inbegrepen*)


Onze feestzaal/trouwlocatie is beschikbaar voor:

  • Zittend: 80 personen
  • Staand: 130 personen
  • Combo: 110 personen


Ben jij dus nog op zoek naar de ultieme feestlocatie voor jouw feest of huwelijk binnenkort? Vraag hieronder je gratis offerte aan en je hoort snel van ons!


- Peter & Heidi

* De zaalhuur van feestzaal @Cabasse is gratis voor groepen vanaf 50 personen die kiezen voor één van onze cateringformules. Voor alle andere groepen vragen wij een zaalhuur van € 350,00. Dit is de prijs voor het gebruik van de zaal inclusief poetsen.Hele toffe zaal om feestje te geven voor en niet al te groot gezelschap. Naast lekkere dranken en goede service van de vriendelijke bediening ook heel lekker eten dat wordt aangeboden.Jelle C.

- Google ReviewAfgelopen weekend een toptrouwfeest met heerlijke catering meegemaakt op deze locatie. Een echte aanrader!Suzanne C.

- Google Review

Laat hier je gegevens achter, wij zorgen voor de rest.

 
 
 
 
 
Streetfood
Show-cooking
Barbeque
Ofyr
Buffetten
Walking dinner