Seminaries

CELEBRATE

BUSINESS

Een personeelsfeest, productvoorstelling, vergadering en/of zakendiner op een unieke locatie? Ons at-cabasse team verzorgt uw bedrijfsevent tot in de puntjes!

Wij zorgen ervoor dat uw gasten uw event niet snel meer vergeten.

VERGADER IN STIJL EN COMFORT IN @CABASSE


Naast bedrijfsfeesten is onze zaal ook geschikt voor vergaderingen en seminaries. Wij zetten de zaal klaar in de opstelling en inrichting op basis van uw wensen, zodat u zich volledig kan focussen op het seminarie zelf.


INSPIRERENDE LOCATIE

Onze zaal heeft een unieke uitstraling en inspirerende sfeer met natuurlijke lichtinval waardoor uw genodigden op een rustgevende manier kunnen vergaderen. Ook is @Cabasse volledig uitgerust met moderne apparatuur zoals een beamer en projectiescherm, geluidsinstallatie, microfoon, flipover en draadloos internet.


CULINAIRE KLASSE

Voor de catering hebben wij enkele standaard formules uitgewerkt met verschillende menu’s. Naast deze standaard formules, werken wij voor u ook graag een persoonlijk voorstel op maat uit. Wenst u een kleine versnapering of een uitgebreid culinair meergangenmenu?  Laat ons jouw ideeën weten, en wij doen de rest!


Voor meer informatie over alle mogelijkheden kan u ons vrijblijvend contacteren. Wij helpen u met veel plezier verder!